Akryl badtunna

Miljövänlig

Hantverkshantverk

Långvarig

Från: 1889€

Beskrivning:

Akryl badtunna

Akrylfodret, skapat med hjälp av avancerad vakuumteknik, kännetecknas av hög kvalitet, kemikaliebeständighet och reptålighet. Den lätta att underhålla och enkla sidospårbytesprocessen kräver minimal skicklighet. Böjda bänkar ger inte bara komfort, utan sparar också upp till 450 liter vatten, låter dem värmas upp snabbare och nå önskad temperatur. Dessa badkar kan värmas på en mängd olika sätt, så det förblir en modern, effektiv och miljövänlig lösning.

 

Beskrivning

Trä: Gran, Termiskt trä

 

STANDARDPAKET:

 

 • Akrylinlägg med exteriörfinish i trä.
 • Ergonomiska bänkar.
 • Impregnerade väggar i vald färg (vi erbjuder en färgpalett).
 • Integrerad, vedeldad i rostfritt stål (kvalitet 304 eller 316).
 • 2 meter skorsten med skydd.
 • 2 st. fästband i rostfritt stål.
 • Termo lock .
 • Trätrappa, åra.
 • Metalbar för drinkar.
 • Vattenkran.

 

YTTERLIGARE TILLBEHÖR OCH FÖRBÄTTRINGAR:

 

 • Luftbubblsystem (12 munstycken).
 • Hydromassagesystem (8 strålar).
 • Led ljus.
 • Vägg- och bottenisolering.
 • Sandfiltreringssystem med en stor trälåda.
 • Elvärmesystem.
 1. VÄNLIGEN OBSERVERA:
 2. *Varje produkt är individuellt designad, handgjord och tillverkad enligt en specifik beställning och kan inte 100% motsvara bilderna på vår webbplats.
 3. Vad är skillnaden mellan interna och externa vedeldade badtubvärmare?
 4. Intern vedeldad värmare:
 5. En intern värmare ger en snabbare uppvärmningstid än en extern vedeldad kamin eftersom det nästan inte finns något värmeförlust. Den interna kaminen förbrukar cirka 25% av badtunnans utrymme, men en träbadtunna på 180 cm kan fortfarande rymma upp till 6 personer. En intern värmare ger en mer mysig känsla eftersom du kan sitta nära elden, men det finns också några nackdelar – interna värmare kan vara farliga för barn och det tar längre tid att rengöra dem.
 6. Viktigt!
 7. Det är strängt förbjudet att starta uppvärmningen innan badtunnan är fylld med vatten.
 8. Endast när den interna vedspisen är helt nedsänkt i vatten är det tillåtet att starta uppvärmningen. Annars kommer spisen att skadas.
 9. Extern vedeldad värmare:
 10. En extern vedeldad värmare erbjuder mer utrymme i badtunnan och är också mer barnvänlig eftersom spisen installeras utanför badtunnan. Du kommer dock att behöva mer plats för att installera den. Det tar mindre tid att rengöra insidan av badtunnan, och det är också lättare att ta bort askan från den externa värmaren utan att förorena vattnet. Uppvärmningstiden för badtunnan blir något längre (cirka 30 minuter extra jämfört med en intern värmare). Externa värmare är också något dyrare, och dessutom måste du se till att värmaren töms om du förväntar dig frost.
 11. Viktigt!
 12. Det är strängt förbjudet att starta uppvärmningen innan badtunnan är fylld med vatten.
 13. Endast när den övre inloppsröret för cirkulation på den externa kaminen är helt under vatten är det tillåtet att starta uppvärmningen. Annars kan kaminen skadas.
 14. Rostfria stålsorter:
 15. Kvalitet 304. Rostfritt stål är icke-magnetiskt. Generellt sett är denna kvalitet mer motståndskraftig mot olika lösningar, men träbehandlingar som påverkar vattnets pH bör undvikas. En liten mängd klor kan användas med denna typ av metall (tillgängligt mot en extra kostnad).
 16. Kvalitet 316. Icke-magnetiskt rostfritt stål. Detta rostfria stål har de bästa egenskaperna för korrosionsmotstånd och är klorvänligt (tillgängligt mot en extra kostnad).
 17. Luftbubbelssystem
 18. Ett luftbubbelssystem har 12 munstycken och är den perfekta uppgraderingen om du vill få ut maximal nytta av din badtunna. Luftbubblorna kommer att avslappna och lugna dina muskler samt hålla vattnet i rörelse runt din kropp.
 19. LED-belysning
 20. LED-belysning kommer att låta dig skapa stämning och njuta av en avkopplande atmosfär! Använd dem för att guida dina gäster till badtunnan eller bara för att skapa en färgglad och estetiskt tilltalande miljö.
 21. Hydromassage-system
 22. Hydromassage är användningen av vattenstryck för att applicera massagetekniker på kroppen. Vi lägger till 8 jets monterade på sidan av badtunnan så att du kan hitta en som träffar rätt ställe. Skillnaden mellan luftbubblsystemet och massagesystemet är att en hydromassagejet skjuter en vattenstråle medan en bubbeljet använder en luftstråle.
Från: 1889€

Edjusta - levererar produkter till Europa i över 13 år

Tveka inte att kontakta oss om du vill skapa en perfekt Akryl badtunna för dig och din familj. Vi finns alltid här för att hjälpa till.