Utedush

En trä duschkabin kommer att komplettera din bastu eller spabad på ett fantastiskt sätt eller se bra ut på egen hand. Den kan vara tillverkad av högkvalitativt skandinaviskt gran eller termoträ. En dusch är hållbar och kräver inte särskild skötsel. Den är skyddad mot fukt och miljöpåverkan. En kall dusch är en bekväm lösning att ta under varma bastusäsonger. En badstuga tar inte upp för mycket plats. Dess design gör det möjligt att placera den antingen i en innergård eller integrera den med simbassängen eller utomhus spabadet. Denna utomhusdusch kan enkelt anslutas till vilken vattenberedare som helst – soluppvärmda vattenkokare eller andra vattenuppvärmningssystem.

Miljövänlig

Hantverkshantverk

Långvarig

Från: 10200 SEK

Beskrivning:

Trä: Gran, Thermowood

Standarduppsättning:

  • Diameter: 1040 mm
  • Höjd: 2040 mm
  • Väggens tjocklek: 42 mm.
  • Impregnerade väggar i vald färg (färgpalett som erbjuds av oss).
  • Rostfria spännband.
  • Duschmunstycke med slang.

Andra tillbehör/uppgraderingar:

Trä dörr

En matchande trä dörr ger dig mer integritet och håller även din badstuga säker när du inte använder den.

Tak med bitumen takplattor

Ett tak täckt med bitumen takplattor i din valda färg (svart, brun, grön, röd) kommer att skydda din utomhusdusch från naturfaktorer som snö, regn och sol, och hålla borta skräp.

Belysning

Lägg till en ljuskälla till din dusch så att du kan använda den inte bara under dagen utan även när det blir mörkt.

 

VÄNLIGEN OBSERVERA:

*Utomhus tunndusch levereras endast färdigmonterad. Du ansvarar för att ordna lyftutrustning på plats vid leveranstidpunkten.

**Varje produkt är individuellt designad, handgjord och tillverkad enligt en specifik beställning och kan inte 100% motsvara bilderna på vår webbplats.

Från: 10200 SEK

Edjusta - levererar produkter till Europa i över 13 år

Tveka inte att kontakta oss om du vill skapa en perfekt Utedush för dig och din familj. Vi finns alltid här för att hjälpa till.